PROGRIP

    Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, η PROGRIP, έχει γίνει συνώνυμη με την χειρολαβή και είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής χειρολαβών και πλέον η παραγωγή έχει φτάσει τις 200.000 ζευγάρια την ημέρα με το 70% από αυτά να εξάγεται σε όλο τον κόσμο. Η ιταλική εταιρεία όμως δεν περιορίζεται μόνο στην κατασκευή χειρολαβών καθώς η γκάμα της περιλαμβάνει ακόμα μάσκες, στολές και προστατευτικά για motocross και enduro. Μάλιστα, όλα τα προϊόντα που προορίζονται για το motocross, έχουν εξελιχθεί και δοκιμαστεί από καταξιωμένους αθλητές του χώρου.


    Η PROGRIP δεν δέχεται καμιά έκπτωση στην ποιότητα και για τον λόγο αυτό χρησιμοποιεί αποκλειστικά υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες από έμπιστους προμηθευτές που μπορούν να προσφέρουν σταθερά υψηλή ποιότητα. Αυτές οι πρώτες ύλες πληρούν τα Ευρωπαϊκά standards ασφάλειας και δεν είναι τοξικές, ενώ η εταιρεία πραγματοποιεί αυστηρούς ελέγχους σε ιδιόκτητα αλλά και ανεξάρτητα εξειδικευμένα εργαστήρια που παρέχουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. 


    Η παραγωγική διαδικασία πραγματοποιείται σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές και κανόνες που εφαρμόζονται σε κάθε στάδιο, από τη δημιουργία των καλουπιών μέχρι την αποστολή των παραγγελιών. Ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων διενεργείται όχι μία, αλλά δύο φορές. Πρώτα κατά την φάση της παραγωγής, με εξειδικευμένους τεχνικούς να ελέγχουν τις διαστάσεις και το σχέδιο με ειδικά εργαλεία και στη συνέχεια πριν το πακετάρισμα των προϊόντων. Έτσι, η PROGRIP είναι σε θέση να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα σε λογικές τιμές και έχει στο πελατολόγιό της μεγάλα ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και του σκι.



    Όλη γκάμα της PROGRIP είναι διαθέσιμη από τη Μπέζας & Λεών, μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλετών στην Ελλάδα, η οποία διαθέτει:
    • ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ
    • ΜΑΣΚΕΣ MOTOCROSS
    • ΓΑΝΤΙΑ MOTOCROSS
    • ΣΤΟΛΕΣ MOTOCROSS
    • ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)